Selecteer een pagina
Winnaar Fotowedstrijd Nieuwegein 2011: Dennis Langerak met 'De snelheid van het licht'

Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 beloofde wederom een mooie editie te worden, aldus burgemeester en juryvoorzitter Frans Backhuijs: “Nieuwegein een stad is die veel moois te bieden heeft. Er wordt dit jaar van alles georganiseerd. Fotowedstrijd Nieuwegein geeft de inwoners de mogelijkheid om de verschillende indrukken die je in Nieuwegein kunt opdoen, ‘op de gevoelige plaat’ vast te leggen en in te zenden voor deelname aan de wedstrijd. De fotowedstrijd heeft sinds 2008 jaarlijks al vele verrassend mooie foto’s opgeleverd. De unanieme winnaar van Fotowedstrijd Nieuwegein 2011 is geworden: Dennis Langerak met zijn foto ‘De snelheid van het licht’.”

Voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Martin Planken en Juryvoorzitter en burgemeester van Nieuwegein Frans Backhuijs

Foto: Voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Martin Planken en Juryvoorzitter en burgemeester van Nieuwegein Frans Backhuijs.

Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Nieuwegein, keek eveens uit naar de 2011 editie: “In Nieuwegein worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd waar mooie foto’s van gemaakt kunnen worden. Daarnaast combineert de stad een historische karakter met een groot stedelijke uitstraling. Dit levert een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie voor de fotograaf. De échte ontdekkingsreis zit hem naar mijn mening niet in het zoeken naar nieuwe omgevingen maar in het hebben van nieuwe ogen. Geef je ogen dus goed de kost want voor je het weet maak je de winnende foto voor een fotowedstrijd.”