Selecteer een pagina

Als lezer van De Molenkruier kunt u bepalen welke foto kans maakt op de Publieksprijs van de Reinerie Garantiemakelaars Fotowedstrijd Nieuwegein 2008. Het thema van 2008 was ‘Het geheim van Nieuwegein’.

Juryvoorzitter wethouder Johan van Everdingen en de juryleden George Terberg en Fer Martens hebben alle inzendingen beoordeeld. Daaruit heeft de jury zijn top tien bepaald. De kanshebbers op de publieksprijs zijn ook
te zien op de site www.fotowedstrijdnieuwegein.nl.

De publieksprijs houdt in dat iedereen zijn stem kan uitbrengen op zijn favoriete foto. De maker van de foto waar het meest op gestemd wordt is de winnaar van de publieksprijs en wint een Dvd-speler, aangeboden door Visser Elektro in Vreeswijk. Een stem kan uitgebracht worden door de originele stembon op deze pagina in te vullen, uit te knippen en in te leveren. Deze stembon staat volgende week en die week daarop ook in de krant. Let op: Er mag per persoon slechts één stem worden uitgebracht. Dit wordt gecontroleerd en ‘valsspelen’ betekent uitsluiting van deelname. Je mag wel al je familieleden, buren, vrienden en kennissen vragen om op jouw foto te stemmen. Als deelnemer aan de publieksprijs valt er ook wat te winnen. Uit alle ingestuurde stembonnen worden tijdens de prijsuitreiking enkele stembonnen getrokken. Voorwaarde om de prijs te kunnen winnen is dat je aanwezig moet zijn tijdens de prijsuitreiking.

Bestuur stichting
Het bestuur van de Stichting Fotowedstrijd bestaat uit:
Martin Planken: Voorzitter
Bas van der Horst: Secretaris
John Goes: Penningmeester
Ramp-Zalig treedt op
De prijsuitreiking is zaterdag 28
februari in Party- en vergadercentrum De Lantaern aan de
Utrechtsestraatweg 4. Aanvang: 20.30 uur. Inloop vanaf
20.00 uur. Tijdens en na de
prijsuitreiking treedt dé pretrockband van Midden-Nederland op: Ramp-Zalig.
Jury: Juryvoorzitter Johan van Everdingen:
Wethouder in Nieuwegein
Leden:
George Terberg: Vakfotograaf/Fotostudio George Terberg
Fer Martens: Voorzitter Historische Kring Nieuwegein