Selecteer een pagina
Bibliotheek Lek en IJssel logo Nationale FotowedstrijdBibliotheek Lek en IJssel heeft een mooi initiatief gelanceerd: een fotowedstrijd. De maand mei is bij uitstek een maand om er weer op uit te trekken.
U vindt in de bibliotheken een keur aan informatie over buitenactiviteiten om u te inspireren. Zo is er een flyer met fiets-, wandel- en kano-tips en een Lek & IJssel-fietsroute. Gaat u op stap, neem dan uw fotocamera mee! Maak een foto van uw buitenmoment met het thema ‘Mijn Lek & IJssel’ en doe mee aan de fotowedstrijd van Bibliotheek Lek en IJssel. Stichting Fotowedstrijd heeft de organisatie geadviseerd rondom de wedstrijd en de voorzitter van Stichting Fotowedstrijd is één van de juryleden.

Prijzen

Van de winnende foto wordt een ansichtkaart gedrukt met als thema ‘Groeten uit Lek & IJssel’ in een oplage van 2.500 exemplaren. De winnaar krijgt 250 exemplaren, de rest van de kaarten wordt gratis verspreid onder bibliotheekbezoekers (zolang de voorraad strekt). De winnaar en de nummers 2 en 3 krijgen bovendien een afdruk van hun foto in het formaat 30x40cm in een fraaie aluminium lijst. Voor meer informatie over de bibliotheek, zie www.bibliotheeklekijssel.nl.