Selecteer een pagina

MARTIN PLANKEN

Voorzitter Stichting Fotowedstrijd

“Als oprichter van Stichting Fotowedstrijd kijk ik altijd met veel plezier uit naar de manier waarop deelnemers van door ons georganiseerde fotowedstrijden hun creativiteit de vrije loop laten.”

Martin Planken

Martin Planken. Foto: Etienne Oldeman

“Het organiseren van fotowedstrijden, sinds 2003, beschouw ik als een voorrecht om te mogen doen. Op mijn manier kan ik zo een steentje bijdragen aan het op de kaart zetten van van allerlei mooie doelen, dorpen en steden in Nederland. In het dagelijks leven ben ik internet ondernemer. Mijn marketing- en webdevelopmentbureau heet Topshelf Media. Het is voor mij ontzettend leuk om mijn kennis en kunde op het gebied van marketing, communicatie, public relations en digitale media in te zetten voor het promoten van uiteenlopende activiteiten. Ik vind het mooi als een fotowedstrijd een breed publiek kan bereiken door de waardevolle samenwerking met diverse organisaties. De ingezonden foto’s kunnen voor diverse promotionele doeleinden gebruikt worden en krijgen zo het podium die ze verdienen. Veel plezier gewenst met het deelnemen aan een fotowedstrijd zeg ik, op welke wijze dan ook!”

IN VOGELVLUCHT

Fotowedstrijd IJsselstein is ontstaan naar aanleiding van een idee dat in 2003 ontstond. Destijds realiseerde Martin H.C. Planken (1973), zich tijdens het geven van een rondleiding aan zijn internationale studievrienden door de stad IJsselstein (Utrecht), dat hij in de loop der jaren aardig wat te weten was gekomen over de geschiedenis van zijn woonplaats. Dat kwam mede voort uit zijn interesse in de historie van de stad en zijn liefde voor IJsselstein. Hij vroeg zich af hoe anderen de stad beleefden. Daaruit werd Fotowedstrijd IJsselstein geboren. Sindsdien worden er uiteenlopende fotowedstrijden georganiseerd, al dan niet in samenwerking met gemeenten.

Actief SINDS

Aantal wedstrijden

Aantal deelnemers